Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen kun je precies de stijl aangeven in huis die jij wenst. Van klassiek tot modern je kunt alle kanten op. 

Er zijn vouwgordijnen met en zonder baleinen te verkrijgen. Met baleinen heb je ook nog de keuze uit verschillende soorten baleinen zoals platte en ronde baleinen. De keuze die je hiermee maakt zal bepalend zijn voor de uitstraling en sfeer van het vouwgordijn.

Van bijna alle gordijnstoffen zijn vouwgordijnen te maken. Kom eens langs om de uitgebreide collectie en mogelijkheden te bekijken. 

Werkwijze vouwgordijnen plaatsen

• Je bent van harte welkom om in de showroom naar onze collectie te komen kijken en iets moois uit te zoeken. Tevens kunnen wij dan alles uitleggen over de verschillende mogelijkheden en keuzes die je kunt maken. 

• Wij komen daarna aan huis inmeten en maken dan een vrijblijvende offerte 

• Bij opdracht gaan wij de vouwgordijnen bestellen en zorgen er dan tevens voor dat deze uiteindelijk prachtig bij jou thuis of op werk komen te hangen. 

Wij werken met de merken Vadain en Vadain Else

Wat zijn vouwgordijnen?

Vouwgordijnen zijn een populaire vorm van raamdecoratie die stijl en functionaliteit combineren. Ze bestaan uit een enkel stuk stof dat opvouwt wanneer het gordijn wordt opgetrokken, waardoor een strak en modern uiterlijk ontstaat. Vouwgordijnen zijn beschikbaar in verschillende stoffen, kleuren en patronen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor zakelijke klanten.

Voordelen van vouwgordijnen voor bedrijven

Design en uitstraling

Vouwgordijnen bieden een stijlvolle en professionele uitstraling die perfect aansluit bij jouw behoeften als zakelijke klant. Ze zijn een uitstekende keuze voor kantoren, vergaderruimtes, hotels, restaurants en andere commerciële ruimtes die op zoek zijn naar een elegante en moderne raamdecoratie.

Flexibiliteit en functionaliteit

Vouwgordijnen bieden veel flexibiliteit in termen van lichtregulering en privacy. Ze kunnen volledig worden opgetrokken om het licht en het uitzicht naar binnen te laten, of gedeeltelijk gesloten worden voor meer privacy en lichtfiltering. Hierdoor zijn ze ideaal voor zakelijke omgevingen waar verschillende niveaus van licht en privacy gewenst zijn.

Energiebesparing en duurzaamheid

Vouwgordijnen kunnen bijdragen aan energiebesparing

en een duurzamere werkomgeving door warmte en kou buiten te houden. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat voor jou en je zakelijke klanten.

Het selecteren van de juiste vouwgordijnen

Stoffen en materialen

Bij het kiezen van vouwgordijnen is het belangrijk om aandacht te besteden aan de stoffen en materialen. Kies voor hoogwaardige stoffen die duurzaam en eenvoudig te onderhouden zijn. Daarnaast is het verstandig om te overwegen of verduisterende of lichtdoorlatende stoffen het meest geschikt zijn voor de ruimte.

Kleuren en patronen

De kleur en het patroon van de vouwgordijnen spelen een belangrijke rol in de algehele uitstraling van de ruimte. Kies kleuren en patronen die passen bij de stijl en sfeer van de ruimte en die een professionele en stijlvolle indruk maken.

Montage en bediening

Bij het selecteren van vouwgordijnen is het belangrijk om rekening te houden met de montage en bediening. Overweeg of je de voorkeur geeft aan binnen- of buitenmontage en of je een handmatige of gemotoriseerde bediening wilt.

Vouwgordijnen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.