Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen kun je precies de stijl aangeven in huis die jij wenst. Van klassiek tot modern je kunt alle kanten op. 

Er zijn vouwgordijnen met en zonder baleinen te verkrijgen. Met baleinen heb je ook nog de keuze uit verschillende soorten baleinen zoals platte en ronde baleinen. De keuze die je hiermee maakt zal bepalend zijn voor de uitstraling en sfeer van het vouwgordijn.

Van bijna alle gordijnstoffen zijn vouwgordijnen te maken. Kom eens langs om de uitgebreide collectie en mogelijkheden te bekijken. 

Werkwijze vouwgordijnen plaatsen

• Je bent van harte welkom om in de showroom naar onze collectie te komen kijken en iets moois uit te zoeken. Tevens kunnen wij dan alles uitleggen over de verschillende mogelijkheden en keuzes die je kunt maken. 

• Wij komen daarna aan huis inmeten en maken dan een vrijblijvende offerte 

• Bij opdracht gaan wij de vouwgordijnen bestellen en zorgen er dan tevens voor dat deze uiteindelijk prachtig bij jou thuis of op werk komen te hangen. 

Wij werken met de merken Vadain en Vadain Else

Vouwgordijnen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.