Interieurstyling

Een plek waar je je thuis voelt is geen andere plek dan je eigen woning. Om dit gevoel te creëren richt je je woning in naar je eigen smaak, kleur, gevoel en inspiratie, soms kom je er niet helemaal uit en dat kan verschillende redenen hebben.

  • Je bent samen gaan wonen en je gaat een mix maken van 2 interieurs.
  • Je verhuist van een appartement naar een gezinswoning en behoudt de bestaande meubels.
  • Je vind meerdere interieurstijlen mooi en kan de verbinding daar tussen niet vinden. Bijvoorbeeld een klassiek interieur gecombineerd met modern.
  • Je wilt graag meer sfeer in huis en dat lukt niet met een bloemetje elke week.

Er zijn teveel voorbeelden om op te noemen, kortom ben je niet tevreden over je interieur neem dan contact op met Suzanne.

Interieur, kleur of styling advies is er al vanaf € 49,95 incl. BTW.

Voorbeelden:

  • Je wilt een ander kleurtje op de muur.
  • Je bent niet tevreden over de indeling van jouw woning.
  • Je wilt de woning restylen doormiddel van kleine aanpassingen.
  • Je wilt de woning flink aanpakken, omdat je totaal niet tevreden bent en je ziet door de bomen het bos niet meer.
  • Je wilt vernieuwingen qua stoffering en raamdecoratie.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je neemt contact op, wij komen bij je thuis langs of jij brengt een bezoekje aan de winkel. In een eerste kennismakingsgesprek zullen we vragen naar uw wensen. Bijvoorbeeld, van welke stijl je houd. Modern, klassiek of landelijk enz.

Wil je de woonkamer volledig aanpakken dan neem je een plattegrond mee en gaan we samen kijken wat jouw wensen zijn. Ook is het mogelijk om naar stoffering van vloeren te kijken of eventueel meubels of stoffering van meubels.

We zetten samen al jouw wensen op papier en maken voor jou een sfeer moodboard en eventueel een materialen board met stoffering. Als je een plattegrond wenst is dat ook mogelijk dat ligt geheel aan jouw wensen.

Vraag een offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een van onze producten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 071-5820830. Wij helpen u graag.

Interieurstyling

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.