PVC Vloeren

PVC stroken/ tegels zijn duurzaam en geven een natuurlijke uitstraling. De stroken zijn in hout motief te verkrijgen en bij sommige kwaliteiten voel je de hout nerf. De tegel variant is in tegel vorm zodat het op een tegel uitstraling heeft. Elk PVC beschikt over verschillende gebruiksklassen die aangeven welke bedekking voor welke toepassing geschikt is.

PVC vloeren  met een slijtslaag van 0,30 mm zijn bijvoorbeeld geschikt voor privé gebruik, terwijl de slijtlagen 0,55 mm en 0,70 mm ook geschikt zijn voor intensief gebruik, zoals in winkels, de hotelsector, scholen of luchthavens. Het materiaal is in verschillende leg methodes te verkrijgen, bijv een click systeem of plak. Voor een pvc vloer is een egale ondervloer nodig, mocht dat niet het geval zijn dan kunnen wij de ondervloer volledig egaliseren.

Wij werken met verschillende leveranciers zoals, Wineo, Mflor, Forbo, Greenflor van Dersimo en Beauty Floor.

Linoleum van Forbo is duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en heeft een mooi en innovatief design. Linoleum vloeren van Forbo Flooring worden wereldwijd verkocht en de producten hebben zich al meer dan 100 jaar bewezen. Tevens is Linoleum een natuurproduct daardoor wordt dus ook rekening gehouden met het milieu. Het materiaal is geschikt voor woon gebruikt maar ook zeer geschikt voor project gebruikt.

PVC Vloeren

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.