PVC Vloeren

PVC vloeren zijn een vorm van thermoplastische vloeren die het vaakst uit dit materiaal bestaan. Dit type vloerbedekking heeft een naam die is afgeleid van het woord PVC, dat staat voor polyvinylchloride. Dit materiaal is goedkoop en eenvoudig te bewerken. Een groot verschil dus met laminaat! Om die reden wordt het steeds vaker gebruikt ter vervanging van bijvoorbeeld hout en beton. Bekende voorbeelden van PVC materialen in het huishouden zijn behang, vloerbedekking en buizen voor elektrische bedrading.

PVC stroken/ tegels zijn duurzaam en geven een natuurlijke uitstraling. De stroken zijn in hout motief te verkrijgen en bij sommige kwaliteiten voel je de hout nerf. De tegels zijn verkrijgbaar in rechthoek of vierkant zodat de vloer een echte tegelvloer uitstraling heeft. Elk soort PVC beschikt over verschillende gebruiksklassen die aangeven welke bedekking voor welke toepassing (particulier of project) geschikt is.

PVC vloeren  met een slijtslaag van 0,30 mm zijn bijvoorbeeld geschikt voor privé gebruik, terwijl de slijtlagen 0,55 mm en 0,70 mm ook geschikt zijn voor intensief gebruik, zoals in winkels, de hotelsector, scholen of luchthavens. Het materiaal is in verschillende leg methodes te verkrijgen, bijv een click systeem of plak. Voor een pvc vloer is een egale ondervloer nodig, mocht dat niet het geval zijn dan kunnen wij de ondervloer volledig egaliseren.

Wij werken met verschillende leveranciers zoals Coretec, Mflor, Moduleo, Forbo, Greenflor en Beautifloor.

Tevens hebben wij onze eigen Home Collectie in de showroom.

PVC Vloeren

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.