Inloopmatten

Inloopmatten van Zeno Protect zijn leverbaar in diverse kleuren en kwaliteiten, zowel geschikt voor projecten en voor de consument

  • Stopt 90% inloopvuil en vocht
  • Bespaart 65% vloeronderhoudskosten
  • Kwaliteit 100%

Wat is inloopvuil?

Iedereen die bij een woning binnengaat brengt een hoeveelheid vuil en vocht aan de schoenen mee. Inloopvuil en vocht veroorzaken niet alleen extra slijtage aan jouw totale vloerbedekking (of deze nu uit textiel, hout, kunststof of steen bestaat) maar zorgen ook voor extra schoonmaak en ongemak. Diverse onderzoeken tonen aan dat zeker 50% van het vuil in een woning van buiten naar binnen wordt meegenomen.

Inloopmatten als schoonloopsystemen

Elk gebouw heeft bescherming nodig. Een Coral mat schoonloopsysteem is daarin een goede oplossing voor het inloopvuil en vocht, TUV Rheinland heeft Coral getest en bewezen dat 6 meter Coral tot 94% van het vuil en vocht stopt.

Verlaag jouw schoonmaakkosten en voorkom schade aan de vloer. Inloopvuil en -vocht zijn niet alleen slecht nieuws voor jouw vloer, maar ook voor je portemonnee. Coral schoonloopsystemen kunnen tot 65% besparen op de schoonmaakkosten en verlengt bovendien de levensduur van jouw vloer.

 

Verschil tussen droogloopmat en schoonloopmat?

Je vraagt zich misschien af wat het verschil is tussen een schoonloopmat en een droogloopmat.

Het verschil tussen beide matten ligt voornamelijk al in de term van beide matten. Het werkend effect van een schoonloopmat is het tegenhouden van vuil onder jouw schoenen bij binnenkomst. Doordat een schoonloopmat stroef is met een rubberen rand, is het een ideale tegenhouder van vies vuil dat vanuit buiten naar binnen wordt meegedragen. Het vuil valt als het ware in de mat waardoor het niet zichtbaar is voor het menselijk oog.

Een droogloopmat werkt als een vochtwerend mat voor jouw schoenen. Bij regenachtig weer is dit de ideale manier om het vocht onder jouw schoenen op te nemen. Beide matten bezitten elkaars functies, alleen blinkt een schoonloopmat uit in het vuil opnemen en een droogloopmat in het opnemen van vocht.  Je kunt nagaan welke voordelen het meest belangrijk voor je zijn om jouw behoefte te definiëren.

Schoonloopmat op rol geheel op maat gelegd

Heb je moeite met de afmeting of weet je niet zeker of je een goede afmeting hebt gemaakt? Onze specialisten van Van Der Meel kunnen je in dit proces geheel ondersteunen en  een goede afweging maken voor de ideale schoonloopmat. Lijkt het je interessant om een vrijblijvende afspraak te maken? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Inloopmatten

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.