Horren

Plissé hordeuren en horren hebben als doel om alle ongewenste dieren zoals mieren, wespen, vliegen en muggen buitenshuis te houden. Tegelijkertijd kun je toch genieten van een geventileerd huis en een frisse bries in de kamer. Perfect dus voor de zomermaanden. Een hor wordt gemaakt van een fijne stof waar insecten onmogelijk doorheen komen. Het probleem waartegen iedereen in de zomer aanloopt, wordt dus eenvoudig opgelost. 

Bij deuren plaatsen wij plissé hordeuren die kunnen bestaan uit een enkele deur of twee deuren met een middensluiting dit afhankelijk van de gewenste maat. 

Bij ramen hebben wij rolhorren en inzethorren. Welke keuze je hierin maakt is afhankelijk van het soort raam en hoe vaak het raam gebruikt wordt. In de showroom kunnen wij hier alles over vertellen. 

Werkwijze horren en hordeuren plaatsen

• Je bent van harte welkom om in de showroom naar onze collectie te komen kijken en iets uit te zoeken. Tevens kunnen wij dan alles uitleggen over de verschillende mogelijkheden en keuzes die je kunt maken. 

• Wij komen daarna aan huis inmeten en maken dan een vrijblijvende offerte 

• Bij opdracht gaan wij de horren bestellen en zorgen er dan tevens voor dat deze uiteindelijk bij jou thuis worden geplaatst. 

Wij werken met de merken BD Line en Schadebo voor kwalitatieve horren.

Horren

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.