Duette/ plissé

Duette hebben een elegante uitstraling en passen hierdoor in bijna elk interieur. Daarnaast zorgt de unieke structuur (honingraat) voor een bijzonder goede isolatie, zowel in de zomer als in de winter. De duette raambekleding is geschikt voor vrijwel elke raamsituatie. 

Plissé is vergelijkbaar met duette alleen heeft een plissé een enkele laag stof met een subtiele horizontale plooi. 

Dankzij het plissé heeft dit soort raambekleding een geluiddempende werking. Duette en plissé passen op bijna ieder type raam. Plissé is bij uitstek geschikt voor ramen met een bijzondere constructie, omdat ze verkrijgbaar zijn in allerlei modellen en vormen. 

 Met duette en plissé creëer je in een handomdraai een gezellige sfeer. Plisségordijnen zijn van nature lichtdoorlatend, waardoor ze ook in gesloten toestand een zachte lichtval in de ruimte toelaten. Daarnaast hebben we ook verduisterende duette en plissé in onze collectie. 

Je kiest bij ons niet alleen uit een ruim aanbod aan diverse kleuren en maten, maar bepaalt ook zelf de grootte van de horizontale plooi. De dikte van de plooi speelt een grote rol in de uitstraling van je plisségordijn. De duette en plissé zijn verkrijgbaar in 3 plooi dieptes 20mm, 32mm of 65mm. 

Een mooi kenmerk van duette en plisségordijnen is dat je ze door het top-down-systeem van beneden naar boven, maar ook van boven naar beneden kunt openen. Hierdoor kun je dus in het midden van je raam een strook creëren waardoor je geen last hebt van inkijk
maar er toch genoeg licht naar binnen komt. 

Kom eens langs om de uitgebreide collectie en mogelijkheden te bekijken. 

Hoe gaan wij te werk: 

• Je bent van harte welkom om in de showroom naar onze collectie te komen kijken en iets moois uit te zoeken. Tevens kunnen wij dan alles uitleggen over de verschillende mogelijkheden en keuzes die je kunt maken.
• Wij komen daarna aan huis inmeten en maken dan een vrijblijvende offerte
• Bij opdracht gaan wij de duette en of plissé bestellen en zorgen er dan tevens voor dat deze prachtig bij jou thuis of op werk komen te hangen.

Wij werken met de merken BD Line en ABZ

Duette/ plissé

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.