Projectstoffering

Bent u op zoek naar projecttapijt dat past bij uw interieur? Wilt u de vloer van uw kantoor, winkel, school of horecagelegenheid opnieuw bedekken met een type projecttapijt dat van hoge kwaliteit en volgens de laatste trends geproduceerd is? Bij van der Meel Interieur & Stylng bent u dan aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een uitgebreide collectie projecttapijt, welke wij nauwkeurig hebben geselecteerd voor zwaar gebruik.

De keuze voor projecttapijt op uw werkplek is een goede. Projecttapijt brengt sfeer en warmte in de kantoorruimte. Wij staan bekend om het leveren van tapijt van hoge kwaliteit en bieden daarnaast een hoog service level. Zo hebben wij uitsluitend duurzame vloerbedekkingen in ons assortiment, die allemaal getest zijn voor projectmatig gebruik. Daarom kunnen wij kwaliteit waarborgen en waar nodig zelfs verhogen. Tapijt zorgt bij projecten voor een geluiddempende werking. Daarnaast heeft het ook een isolerende functie.

Regelmatig nieuwe soorten in onze collectie

Met onze jarenlange ervaring in de projectstofferingsmarkt, hebben wij een nauwkeurige kijk op de trends en ontwikkelingen binnen de markt. Daarom zorgen wij altijd dat ons assortiment bestaat uit producten van hoge kwaliteit in de nieuwste kleuren en soorten. Om die reden voegen wij regelmatig nieuwe tapijtsoorten aan onze collectie toe.  We hebben projecttapijt dat geschikt is voor tijdelijk gebruik maar ook hoog niveau kwaliteiten die zeer lange tijd meegaan.

Het ontzorgen van de klant is een belangrijke pijler binnen van der Meel Interieur & Styling. Met een team ervaren projectstoffeerders hebben we al menig bedrijfspand voorzien van een nieuwe vloer. Ons doel is om de klant te ontzorgen vanaf het eerste contact dat gelegd wordt.

Een uitgebreide collectie projecttapijt!

Wij hebben een groot aanbod aan projecttapijt. De gewenste vloerbedekking kan het best in goed overleg want de keuzes zijn ontelbaar en wij leveren graag maatwerk. Neem gerust contact met ons op. Wij beschikken binnen over een zeer ruime collectie vloeren. Daarnaast kunt u zich laten adviseren door onze ervaren medewerkers die altijd voor u klaar staan.

Naast tapijt leveren wij ook: Project Laminaat, PVC vloeren, Projectvinyl en Marmoleum.

Vraag een Offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een van onze producten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 071-5820830. Wij helpen u graag.

BEZOEK ONZE SHOWROOM:

Van der Meel – Interieur & Styling
Draadbaan 19
2352 BM Leiderdorp

Tel: 071 – 582 08 30

E-mail:info@vandermeelinterieurenstyling.nl
Web:www.vandermeelinterieurenstyling.nl

OPENINGSTIJDEN:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 16:30 uur
Woensdag: 10:00 – 16:30 uur
Donderdag: 10:00 – 16:30 uur
Vrijdag: 10:00 – 16:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 12:30 uur
Zondag: Gesloten

 

* In juli en augustus op woensdag en vrijdag geopend van 10.00 – 12:30 en zaterdag gesloten.