Portfolio 1

Portfolio 1

Een plek waar je je thuis voelt is geen andere plek dan je eigen woning. Om dit gevoel te creëren richt je je woning in naar je eigen smaak, kleur, gevoel en inspiratie, soms kom je er niet helemaal uit en dat kan verschillende redenen hebben.

  • Je bent samen gaan wonen en je gaat een mix maken van 2 interieurs.
  • Je verhuist van een appartement naar eens gezinswoning en behoud de bestaande meubels.
  • Je vind meerdere interieurstijlen mooi en kan de verbinding daar tussen niet vinden. Bijvoorbeeld een klassiek interieur gecombineerd met modern. Dit is heel goed mogelijk alleen je moet de juiste combinaties maken.
  • Je wilt meer sfeer in huis en dat lukt niet met een bloemetje elke week.

Er zijn teveel voorbeelden om op te noemen, kortom ben je niet tevreden over je interieur neem dan contact op met Suzanne.

Afspraak inplannen?

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Interieur, kleur of styling advies is er als vanaf € 35,- incl. BTW.

Voorbeelden:

  • U wilt een ander kleurtje op de muur, dan kan ik een kleuradvies geven.
  • U bent niet tevreden over de indeling van uw woning.
  • U wilt uw woning restylen doormiddel van kleine aanpassingen.
  • U wilt de woning flink aanpakken, omdat u totaal niet tevreden bent en u ziet door de bomen het bos niet meer.
  • U wilt vernieuwingen qua stoffering en raamdecoratie.

Hoe gaat het in zijn werk?

U neemt contact op, wij komen bij u thuis of u komt in de winkel. In een eerste kennismakingsgesprek zullen we vragen naar uw wensen. Bijvoorbeeld, van welke stijl u houdt. Modern, klassiek of landelijk enz.

Wilt u de woonkamer volledig aanpakken dan neemt u een plattegrond mee en gaan we samen kijken wat uw wensen zijn. Ook is het mogelijk om naar stoffering van vloeren te kijken of eventueel meubels of stoffering van meubels.

We zetten samen al uw wensen op papier en maken voor u een sfeer moodboard en eventueel een materialen board met stoffering. Als u een plattegrond wenst is dat ook mogelijk dat ligt geheel aan uw wensen.

Portfolio 1

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.