Project stoffering

Project stoffering

Bent u op zoek naar projecttapijt dat past bij uw interieur? Wilt u de vloer van uw kantoor, winkel, school of horecagelegenheid opnieuw bedekken met een type projecttapijt dat van hoge kwaliteit en volgens de laatste trends geproduceerd is? Bij van der Meel Interieur & Stylng bent u dan aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een uitgebreide collectie projecttapijt, welke wij nauwkeurig hebben geselecteerd voor zwaar gebruik.

De keuze voor projecttapijt op uw werkplek is een goede. Projecttapijt brengt sfeer en warmte in de kantoorruimte. Wij staan bekend om het leveren van tapijt van hoge kwaliteit en bieden daarnaast een hoog service level. Zo hebben wij uitsluitend duurzame vloerbedekkingen in ons assortiment, die allemaal getest zijn voor projectmatig gebruik. Daarom kunnen wij kwaliteit waarborgen en waar nodig zelfs verhogen. Tapijt zorgt bij projecten voor een geluiddempende werking. Daarnaast heeft het ook een isolerende functie.

projectstoffering / projecttapijt

Een uitgebreide collectie projecttapijt!

Wij hebben een groot aanbod aan projecttapijt. De gewenste vloerbedekking kan het best in goed overleg want de keuzes zijn ontelbaar en wij leveren graag maatwerk. Neem gerust contact met ons op. Wij beschikken binnen over een zeer ruime collectie vloeren. Daarnaast kunt u zich laten adviseren door onze ervaren medewerkers die altijd voor u klaar staan.

Naast tapijt leveren wij ook: PVC vloeren, Projectvinyl en Marmoleum

Vraag een Offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een van onze producten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 071-5820830. Wij helpen u graag.

Project stoffering

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.