Shutters Leiden

Shutters zijn al eeuwen geleden bedacht door de Grieken om de hoeveelheid zonlicht die in de huizen binnenkwam te kunnen regelen. De houten luiken waren niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel stijlvol. Dat is dan ook de reden dat ze tegenwoordig nog steeds populair zijn. Shutters zijn in veel woningen en werkruimten in Leiden te vinden.

 

Shutters in veel soorten en maten

Bij van der Meel Interieur & Styling bieden we u shutters in verschillende kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen. Hierdoor bepaalt u zelf de uitstraling en daarmee ook het effect dat de shutters hebben op de woon- of werkruimte. In onze showroom laten we u graag ons aanbod zien. Als u een keuze heeft gemaakt, komen wij de luiken graag bij u thuis inmeten en plaatsen.

Meer informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of wilt u graag meer informatie over de shutters die wij in Leiden aanbieden? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur komen wij bij u terug. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 071-5820830.

BEZOEK ONZE SHOWROOM:

Van der Meel – Interieur & Styling
Draadbaan 19
2352 BM Leiderdorp

Tel: 071 – 582 08 30

E-mail:info@vandermeelinterieurenstyling.nl
Web:www.vandermeelinterieurenstyling.nl