Jaloezieën Leiderdorp

Zoals de term ‘raamdecoratie’ al doet vermoeden, kunt u het gebruiken om uw raam aan te kleden. Maar raamdecoratie heeft natuurlijk ook een praktische functie, namelijk het tegenhouden van zonlicht. Zo kunt u bij Rodenburg-Van der Meel uit Leiderdorp terecht voor diverse soorten jaloezieën.

jaloezieën Leiderdorp

Horizontale jaloezie

Bij de horizontale jaloezieën uit ons assortiment hoeft u alleen aan de tuimelstang te draaien om de intensiteit en de richting van het licht te controleren. Door de verschillende kleuren, afwerkingen en breedtes past een horizontale jaloezie in vrijwel ieder interieur.

Milieuvriendelijk en kind veilig

Een ander soort jaloezie is de houten variant. Deze vorm van raamdecoratie is voorzien van het FSC-keurmerk. Ook bieden we bamboe, de ecologisch meest verantwoorde houtsoort. De houten jaloezieën beschikken over een kind veilig bedieningssysteem.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over de jaloezieën die we u in Leiderdorp aan kunnen bieden? Neem dan contact met ons op of kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Wij laten u graag de vele mogelijkheden zien.

BEZOEK ONZE SHOWROOM:

Rodenburg – Van der Meel
Draadbaan 19
2352 BM Leiderdorp

Tel: 071 – 582 08 30

E-mail: rodenburgvandermeel@hetnet.nl
Web: www.rodenburgvandermeel.nl