Jaloezieën Leiden

Raamdecoratie is een uitstekend middel om niet alleen uw ramen aan te kleden, maar ook de hoeveelheid en de intensiteit van het licht dat binnenkomt, te controleren. Bent u op zoek naar jaloezieën voor in Leiden? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Van der Meel Interieur & Styling. Ons aanbod aan raamdecoratie is zeer uitgebreid. Wij leveren jaloezieën in diverse uitvoeringen, breedtes en kleuren. Ook voor uw interieur zit er iets tussen.

jaloezieën Leiden

Horizontale en houten jaloezieën in Leiden

Ons aanbod bestaat uit horizontale en houten jaloezieën. De horizontale varianten zijn voorzien van een tuimelstang waarmee u de hoeveelheid zonlicht kunt controleren. De houten jaloezieën zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn ook verkrijgbaar in bamboe. Hiermee geeft u uw werkruimte of woning een natuurlijke uitstraling.

Vraag een offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor onze jaloezieën? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 071-5820830. Wij helpen u graag een jaloezie te kiezen die bij u past.

BEZOEK ONZE SHOWROOM:

Van der Meel – Interieur & Styling
Draadbaan 19
2352 BM Leiderdorp

Tel: 071 – 582 08 30

E-mail:info@vandermeelinterieurenstyling.nl
Web:www.vandermeelinterieurenstyling.nl